Diensten

Om uw organisatie een goed beeld te geven in hoeverre uw website voldoet aan de richtlijnen voor toegankelijkheid van webcontent biedt WCAG.nl onderstaande diensten aan:

Quickscan

Deze geautomatiseerde scan geeft u direct een indicatie van de toegankelijkheid van een webpagina. U krijgt direct een overzichtelijk scanrapport en duidelijke feedback.

Audit

Bij de audit wordt een steekproef van uw website getoetst op alle richtlijnen. Uit de toetsing volgt een volledig testrapport, inclusief voorstellen voor verbetering waar noodzakelijk.

De inspectie duurt ongeveer tien werkdagen.

Quickscan

Met de quickscan krijgt u direct een globale indicatie van de toegankelijkheid van uw website. De quickscan toetst uw pagina geheel geautomatiseerd op een groot deel van de toetsbare eisen van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Het scanrapport geeft een begrijpelijke en informatieve samenvatting van de testresultaten.

Gratis

Is uw website toegankelijk?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audit

Tijdens de audit wordt de toegankelijkheid van uw website kwalitatief vastgesteld. Hierbij wordt een steekproef van uw website handmatig gecontroleerd op alle toetsbare eisen van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Het testrapport geeft alle informatie over de toegankelijkheid van uw website. Als er problemen worden geconstateerd wordt er direct al meegedacht in een oplossingsrichting .

De kosten van een audit zijn afhankelijk van de omvang van de website en de gebruikte techniek achter de website.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

  • Alle velden met een * zijn verplicht.
  • De persoonsgegevens die hierbij door u worden verstrekt gebruiken wij uitsluitend om met u in contact te kunnen treden over deze offerte. Lees hierover meer in de privacyverklaring.