Diensten

Om uw organisatie een goed beeld te geven in hoeverre uw website voldoet aan de richtlijnen voor toegankelijkheid van webcontent biedt WCAG.nl onderstaande diensten aan:

Quickscan

Deze geautomatiseerde scan geeft u direct een indicatie van de toegankelijkheid uw pagina. U krijgt direct een overzichtelijk scanrapport en duidelijke feedback.

Audit

Bij de audit wordt een steekproef van uw website getoetst op alle richtlijnen. Uit de toetsing volgt een volledig testrapport, inclusief voorstellen voor verbetering waar noodzakelijk.

De inspectie duurt ongeveer tien werkdagen.

Quickscan

Met de quickscan krijgt u direct een globale indicatie van de toegankelijkheid van uw website. De quickscan toetst uw pagina geheel geautomatiseerd op een groot deel van de succescriteria van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Ook als u weinig kennis heeft over de toegankelijkheidsrichtlijnen voor webcontent geeft het scanrapport een informatieve samenvatting met manieren waarop de richtlijnen toe te passen zijn in de praktijk.

Gratis

Is uw website toegankelijk?

  • Alle velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Audit

Tijdens de audit wordt de toegankelijkheid van uw website kwalitatief vastgesteld. Hierbij wordt een steekproef van uw website handmatig getoetst op alle succescriteria van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Het testrapport geeft alle informatie over de toegankelijkheid van uw website en als er problemen worden geconstateerd wordt er direct al meegedacht in een oplossingsrichting .

De kosten van een audit zijn afhankelijk van de omvang van de website en de gebruikte techniek achter de website.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

  • Alle velden met een * zijn verplicht.
  • De persoonsgegevens die hierbij door u worden verstrekt gebruiken wij uitsluitend om met u in contact te kunnen treden over deze offerte. Lees hierover meer in de privacyverklaring.