Onderzoek

Wil je weten hoe toegankelijk jouw website is? Onze onderzoeken geven je direct een goed beeld.

Website onderzoek

Om een volledig beeld te krijgen van de toegankelijkheid van een website is een handmatige toetsing noodzakelijk. Bij een onderzoek toetsen wij een steekproef van je website op alle 50 succescriteria van WCAG 2.1 AA. Daaruit volgt een onderzoeksrapport met alle informatie over de toegankelijkheid van je website (de nulmeting). Na een periode van maximaal 12 weken doen wij een controle onderzoek, de eenmeting, om te toetsen of alle afwijkingen zijn verholpen.

Voor het onderzoek hebben wij alleen openbare toegang tot de website nodig. Zijn er andere wensen dan kan dit in onderlinge afstemming.

Offerte aanvragen

De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website. Wij bieden je graag een geheel vrijblijvende offerte hiervoor aan.

Vraag offerte onderzoek website aan

WCAG 2.1 AA

Professionele toetsing op alle succescriteria van de standaard WCAG 2.1 AA.

WCAG-EM

Onderzoeksaanpak gebaseerd op de erkende evaluatiemethode WCAG-EM.

Online rapportage

Uitgebreide online rapportage voor de onderbouwing van je toegankelijkheidsverklaring.

PDF

PDF-bestanden worden vaak gebruikt om informatie te delen en eenvoudig te downloaden. PDF’s die op de website zijn geplaatst ná 23 september 2018 moeten voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Wij toetsen jouw PDF-bestanden aan alle relevante succescriteria. Daaruit stellen wij een heldere rapportage op met een beschrijving van eventuele gebreken én een uitleg hoe je deze kunt herstellen.

De opdracht start met het aanleveren van maximaal 3 PDF’s. Onze auditeurs voeren een volledig onderzoek uit en leveren deze met een persoonlijke toelichting op. Na deze oplevering weet je waarop je moet letten bij het toegankelijk maken van een PDF.

Offerte aanvragen

De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van het PDF document. Wij bieden je graag een gehele vrijblijvende offerte hiervoor aan.

Vraag offerte PDF onderzoek aan